Beoordelingen van De Tijd Rijsbergen

Recente recensies van De Tijd Rijsbergen

5 sterren na 23 reviews

, vandaag

Kwaliteit:

Rating

De herfst borrelbox is een aanrader..alles even vers en meer dan genoeg. Is dit niet te laag geprijst?

, vandaag

Kwaliteit:

Rating

Lekker vers stokbrood met verse producten Heerlijke carpaccio

, vandaag

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten ! Prima verzorgd ! Hopen snel weer in het restaurant te kunnen moment eten !

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Super lekker!!!

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

alles prima in orde

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Als we niet uit eten kunnen halen we het toch gewoon in huis? Met dit idee hebben we vandaag eten gehaald van de tijd. We hebben heerlijk gegeten! Heel leuk dat je instructies krijg zodat je thuis je eten nog als vers kan bereiden! Absoluut een aanrader ☺️

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Gebruik gemaakt van de afhaal menu mogelijkheid, was heel goed!

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

De gerechtjes waren Super lekker en heel gast vriendelijk Top!!!

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima maaltijd, voor een aantrekkelijke prijs. Smaakt net zo goed als in het restaurant. Zeker voor herhaling vatbaar!

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten wat wij besteld hadden was heel lekker en vers. . Echt de moeite waard.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

het was prima voor elkaar, Het smaakte overheerlijk. een aanrader waard.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het zou handig zijn om de tijden voor de oven op het gerecht te vermelden, dat was nu gokken en daardoor was het gerecht minder dan het verdiende. De smaak was perfect, alleen de temperatuur niet..

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Een dikke 10! Heerlijk gegeten! Een echte aanrader!

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Was erg smaakvol en de hoeveelheid ruim voldoende.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

De salade de luxe was top. Heerlijk gegeten. Mooi opgemaakt.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten thuis met de lekkere maaltijden van de tijd. Toch een beetje uit eten maar dan thuis. Dankjewel het Wes heel lekker

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Zo lekker! Echt een aanrader.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was allemaal erg lekker.Door het verwarmen heb je wel kans dat je biefstuk net te ver door gaard. Verder alles prima.

Reactie van De Tijd:Beste Barbara, Misschien de volgende keer eerst de biefstuk eruit halen en pas de laatste 2 minuten erbij verwarmen, anders kan deze doorslaan. Een goede opmerking. Dank je

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten hoor.Zeker voor herhaling vatbaar.

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!!

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer heerlijk. Goed verzorgd en als vanouds. Jammer dat we het niet bij jullie konden nuttigen maar hopelijk kunnen we snel weer live komen genieten.

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede, lekkere afhaalmaaltijden. Prima prijs/kwaliteit verhouding! Voor herhaling vatbaar.